Orpesa finalitza les obres per a millorar la xarxa d'aigua potable de la urbanització Torre Bellver

Orpesa finalitza les obres per a millorar la xarxa d'aigua potable de la urbanització Torre Bellver

27/02/2023

Els treballs, que van començar el passat 10 de novembre, consisteixen en la renovació de diversos trams de xarxa i la instal·lació d'equips de control

L'Ajuntament d'Orpesa dona per finalitzades les obres de millora de la xarxa d'aigua potable de la urbanització Torre Bellver. Així ho ha avançat l'edil d'Urbanisme, María Jiménez.

El projecte ha consistit en la reposició de diversos trams de xarxa a l'entorn del pàdel i al carrer Serra d'Irta, on s'ha substituït la xarxa existent per noves canonades de polietilé capaços de suportar pressions de 160 mca. A més, en els trams afectats s'han substituït les escomeses domiciliàries i s'instal·laran vàlvules de seccionament i boques de reg per a la neteja de la xarxa.

D'altra banda, per a la creació dels sectors hidromètrics, s'ha contemplat la instal·lació de sis cabalímetres tipus woltex, cinc vàlvules reguladores de pressió i diverses vàlvules de seccionament amb les quals s'aconseguirà homogeneïtzar la pressió de la zona. Finalment, els comptadors de control registraran el volum en alta que se subministra a cada sector i analitzaran l'evolució del consum en el temps, la qual cosa facilitarà la identificació de possibles incidències, com a avaries o fugides.

En aquest sentit, l'edil s'ha mostrat “molt satisfeta amb els treballs més que necessaris amb els quals s'evitaran les fugides d'aigua i la disminució dels talls d'aigua per avaries”. Maria Jimenez ha recordat que, “a més de les obres de connexió d'aigua potable amb la zona sud, amb una inversió de més d'un milió d'euros, continuarem treballant per a millorar tota la xarxa de l'esmentada zona per a millorar el dia a dia dels veïns i veïnes”.

Millora xarxa aigua potable

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util
T'ha semblat útil aquesta informació?
CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Oropesa del Mar, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: C/ Laura de Cervellón,5A, Ajuntament de Oropesa del Mar, , privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades sac@oropesadelmar.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).