Concerts per a Sant Antoni a Orpesa

Concerts per a Sant Antoni a Orpesa

09/01/2023

L'ajuntament d'Orpesa vol anunciar una nit d'actuacions que tindrà lloc dins de la programació prevista per a les celebracions de Sant Antoni en la localitat. La regidoria de festes, anuncia que serà el divendres 13 de gener a l'esplanada de Jose Rivera Forner on s'acolliran aquests concerts.

Serà a partir de les 22.00 sota el cartell “Orfest, Concerts de Sant Antoni” actuaran els grups El Diluvi i Catarres. L'entrada serà lliure.

Cal recordar que la localitat d'Orpesa compta amb una àmplia agenda festiva des del divendres 13 de gener fins al diumenge 15 de gener. Una programació que reuneix els actes més tradicionals amb actes taurins en “el *ravalet”.

Jennifer Casañ, titular de festes, convida a tots els veïns a participar de les festes “tornem amb la programació al complet sense restriccions com en anys passats” comenta.

Cartell Concerts Sant Antoni 2023

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util
T'ha semblat útil aquesta informació?
CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Oropesa del Mar, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: C/ Laura de Cervellón,5A, Ajuntament de Oropesa del Mar, , privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades sac@oropesadelmar.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).